Pintyőke Marcell Elnök Úr levele

"Kedves Sportbarátok, Tekéző Társadalom!


Hosszú, sokszor nehéz, de mindenképpen szép és sikeres éveken vagyunk túl. Nem csak hiszem, hanem biztosan tudom, hogy a sportolók, sportvezetők, pedagógusok, szülők és a sportág vezetői is erejükön felül teljesítettek. Köszönöm mindazt a támogatást, kritikát, segítséget, amit ez elmúlt években kaptunk. Tudom volt, hogy hibáztunk, volt, hogy nem jól láttunk dolgokat, de tudom, hogy ezeket a hibákat is a jó szándék vezérelte.
Most eljött az idő, hogy sebességet váltsunk. Eljött az idő, hogy feltöltődve, jó alapokkal, új lendülettel, új útra lépjünk. Semmi esetre sem elfelejtve az eddig bejárt ösvényt, ami segít nekünk. Új lendület kell a sportágnak, új irányok. Kezdtük ezt a hosszú távú sportágfejlesztési stratégiával, ami kiemelten foglalkozik a tömegesítéssel, utánpótlással, edzőképzéssel, nemzetközi verseny és táborrendezéssel, létesítmény fejlesztéssel és nem utolsó sorban a sportolók és felkészítőik anyagi és eszmei megbecsülésével. Ez a koncepció terv meghallgatásra és támogatásra lelt az Emberi Erőforrások Minisztériumában. De rengeteg munka és páratlan összefogás áll előttünk. Folytatva erősödő nemzetközi pozíciónkkal, ami soha nem volt ilyen fontos. Hogy miért mondom ezt? Azért, mert új, világ színvonalú tekeközponttal, világbajnokságot akarunk és fogunk rendezni 2023-ban. Méghozzá úgy fogunk eljutni célunkhoz, hogy közben létesítményeket fejlesztünk, új központokat alakítunk ki és soha nem látott energiákat fektetünk az utánpótlás nevelésbe. Mert a jövő a fiataloké!
Ugyanakkor szükség van a tapasztalatra. Szükség van a játékosok és edzők véleményére, meglátásaira. Szükség van olyan szakemberekre, akik új lendülettel, erővel és meglátásokkal érik el közös céljainkat. Szükség van Önökre, Rátok! Mindenkire, aki a tekéért nem pedig a tekében akar dolgozni!


Dolgozzunk együtt! A magyar tekéért!


Tisztelettel mutatom be a Magyar Teke Szakági Szövetség elnökségét:

Batki Dávid Veronika, Takács László, Skuba István, Mayer Árpád, Juhász Tibor, Karsai Ferenc (alelnök), Pintyőke Marcell (elnök)


Köszönöm megtisztelő figyelmüket és előre köszönöm mindenki részvételét a közös munkában, melynek részleteit még júliusban mindenki megismerheti.
Pintyőke Marcell
Minden építő javaslatot, kritikát, ötletet várunk a tekeforum@gmail.com email címre. A közös sikerek és a jóindulatú együttműködés jegyében."

 

 

További hírek: