Edzői képzés

Tisztelt Sportolók, Szülők, Tekések!


A BGSZC Szent István Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma, valamint a Magyar Teke Szakági Szövetség OKJ középfokú Sportedzői képzést hirdet teke sportágban.
A képzésre jelentkezőknek első és második szakmaként a képzés ingyenes! A képzés időtartama két tanév, felnőttoktatás keretében, esti munkarendben. Az órákat tömbösítve heti két alkalommal tartják a tanárok késő délutántól. Az elméleti órákon sportszakmai, vállalkozási, pedagógiai és anatómiai ismereteket is hallgatnak a képzésen résztvevők. A képzés gyakorlati részét az aktív sportolók az egyesületüknél töltik, míg a már nem aktív jelentkezők gyakorlati képzését a képzőszervvel közösen a Magyar Teke Szakági Szövetség dolgozza ki.
Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a képzés térítésmentességét, a jelentkezés és a már megszerzett bizonyítványok benyújtása után a képző intézmény állapítja meg.

Megkérünk mindenkit, hogy felelősséggel jelentkezzen a képzésre, hiszen a csoportot akkor is feloszlathatják, ha év közben a minimum létszám alá esik az aktív hallgatók száma.


Jelentkezési határidő: 2018. 08. 28.


További információk:
http://szistvan.hu/beiskolazas/okj/tajekoztato/Sportedzo%20Tajekoztato.pdf

Helyi tanterv:
http://szistvan.hu/dokumentumok/szakmaihelyitanterv/HT_Sportedzo__54_813_02.pdf

Jelentkezés:

http://szistvan.hu/szakkepzes/

 

 

További hírek: