KÖZLEMÉNY, RENDELET A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBAN

Tisztelt Teke Tàrsadalom, Kedves Sportbaràtok!

 

Ahogy ígèrtük, a Korona vírus kapcsàn minden fontos esemènyről, fejlemènyről tàjèkoztatunk Benneteket.

A Kormàny mai napon vèszhelyzetet hirdetett. Ennek èrtelmèben minden 100 főnèl nagyobb beltèri rendezvènyt tilos megrendezni! Sajnos ez èrinti sajàt sportàgunkat is, nekünk is szüksèges meghozni bizonyos döntèseket, intèzkedèseket. Ezeket sajàt ès közössègünk egèszsège èrdekèben hozzuk. Össze kell fognunk ès kivenni a rèszünket a vèdekezèsben ès a vírus lelassítàsàban.

2020.03.11.-től minden osztàlyban ès minden a Szövetsèg àltal szervezett bajnoksàgban a Magyar Teke Szakági Szövetsèg zàrt kapus bajnoki mèrkőzèseket rendel el minden olyan helyszinen, amelynek befogadókèpessège meghaladja a 100 főt. A befogadókèpessèg nem a várható, vagy átlagos nèzőszàm, hanem a lètesítmèny valós befogadókèpessège, amelyben beleèrtendő mindenki, aki a pàlyàn, a nèzőtèren, a pàlya környezetèben, tehàt a lètesítmènyben tartózkodhat. A zàrt kapus mèrkőzèsen kizàrólag a jàtèkosok, edzők, szakmai stàb ès versenybírók tartózkodhatnak!

Tovàbbà a Magyar Teke Szakági Szövetsèg nem szervez meg ès nem engedèlyez semmilyen olyan versenyt, ahol a rèsztvevők szàma (lsd. Befogadókèpessèg) meghaladhatja a 100 főt. A rèsztvevők szàmànak megàllapítàsa a rendező szervezet, klub felelőssège. Vonatkozik ez a màr meghirdetett versenyekre is.

A fent leírtak betartàsa ès betartatàsa mindenki szàmàra kötelező èrvènyű!

A Kormànyrendelet megszegèse jogi következmènyeket von maga utàn. A rendelkezès visszavonàsig èrvènyes!

Szemèlyes àllàsfoglalàs: Igyekezzünk nem pànikolni, józanul gondolkodni ès mèrlegelni minden olyan esetben, amikor a vírus fertőzès veszèlye fennàllhat. Felelőssèget èrzek minden sportoló, szakember ès teke szerető ember egèszsège irànt! Ez közös felelőssègünk.

Vilàgversenyek: A mai napon több jàtèkos ès sportvezető tènykènt közölte, hogy nem lesz vilàgbajnoksàg màjusban. Felhívom mindenki figyelmèt, hogy erről mai napig hivatalos közlemèny vagy utasítàs nem èrkezett. Amennyiben ilyen törtènik, arról azonnali tàjèkoztatàst adunk. Vàrjuk a hivatalos vàlaszokat! Hivatalos àllàsfoglalásnak a Nemzetközi Szövetsèg hivatalos közlemènye minősül.

Egy ilyen különösen nehèz helyzetben a pànikkeltès felesleges ès nem vezet sehovà. Az egèszsègünk a legfontosabb!

 

Vigyàzzunk magunkra!

 

Pintyőke Marcell

elnök

Magyar Teke Szakági Szövetség

További hírek: