Értetek Vagyunk Projekt

Kedves Testnevelő Tanárok, Edzők, Szakemberek, Sportbarátok!

 

Mindenekelőtt köszönöm a figyelmet, fegyelmet, megértést és együttműködést, amelyet az elmúlt napokban tanúsítottunk a kialakul helyzet és egymás iránt!

A kormány pénteki határozata értelmében hétfőtől új oktatási rend lép életbe az országban a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében.

A sportág utánpótlás nevelése mindig nehéz megoldandó feladat, főleg most, amikor a megszokott edzésmenetből hirtelen kiragadva, a fiatal sportolók más életvitelre kényszerülnek, ki tudja meddig.

Mai naptól meghirdetem az Értetek Vagyunk Projektet.

A teke@tekesport.hu e-mail címre várok minden olyan szakmailag megalapozott ötletet, tervet, ami az utánpótlás tekézők napi mozgás tervére és táplálkozási tervére tesz javaslatot az előttünk álló időszakra.

A javaslatokat az Utánpótlás Bizottság fogja csomagba rendszerezni, utána pedig közzé tesszük. Szeretnénk nem csak egy módszert látni, ki tudja meddig tart ez az állapot.

Tisztelettel kérek Mindenkit:

- Tudom mindenki lelkes és mindenki segítene, de most azt kérem, hogy kizárólag a szakmai végzettséggel, múlttal, tapasztalattal rendelkező szakemberek írjanak. Gyorsan és hatékonyan kell dolgoznunk.

- Ha bármilyen fórumon megjelenik a közlemény, kérem ne vitatkozzunk kommentekben, hogy hány felülés kell, vagy miért nem jó az utánpótlás.

- Az edzők beszéljenek folyamatosan a játékosokkal. A fizikális erőnlét mellett a lelkükre is figyelnünk kell! Az a közös érdekünk, hogy egészséges és fitt fiatalok térjenek majd vissza a pályára!

 

Mindenkinek köszönöm a segítségét és az együttműködését!

 

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

 

Pintyőke Marcell

Elnök

Magyar Teke Szakági Szövetség

További hírek: