2020/2021. évi Nemzeti Csapatbajnokságok folytatásai

2021. január 15.

 

Tisztelt Sporttársak!

 

A  kitöltött kérdőívek válaszait is figyelemben véve a MATESZ Elnökségének határozata alapján a Nemzeti Csapatbajnokságok folytatódnak, az elmaradt mérkőzések 2021. január 30-tól kerülnek megrendezésre, majd az elmaradt mérkőzések pótlása után 2021. február 20-tól folytatódnak a csapat bajnoki fordulók. 

A  Versenybizottság elkészítette, majd az Elnökség jóváhagyta a 2020/2021. évi Nemzeti Csapatbajnokság tavaszi versenynaptárát, elmaradt mérkőzések pótlásainak időpontjait, illetve a sorsolások időpontjait az új dátumokkal. 

A dokumentumok feltöltésre kerültek weboldalunkra és megtalálhatóak a Csapatbajnokság menüpont alatt!

A Nemzeti Csapatbajnokságok mérkőzéseit továbbra is az alábbi és előzőekben meghozott szabályok, illetve Magyarország Kormányának védelmi intézkedései mellett szükséges lebonyolítani:

Kizárólag zárt kapus körülmények között rendezhető bajnoki mérkőzés, nézők nélkül. A létesítménybe tartózkodhatnak a játékosok, edzők, játékvezetők, technikai személyzet, egészségügyi személyzet.
- Maszk viselése továbbra is kötelező Mindenkinek, kivételt képeznek az éppen gurító játékosok!

 

Az elmaradt mérkőzéseken kívüli fordulók mérkőzéshalasztási lehetőségeivel kapcsolatban további információt a következő héten küldünk Egyesületeink számára.

Amennyiben az adott mérkőzés lejátszásával bármilyen probléma adódik, kérjük jelezzék a mérkőzést megelőzően a MATESZ Versenybizottságának, a versenybizottsag [at] tekesport.hu e-mail címen.

 

MATESZ Iroda