BL nyolcaddöntő visszavágók

2023. december 07.

 

Szombaton (12.09.) következnek a Bajnokok Ligája idei kiírásának nyolcaddöntő visszavágói.

A férfiak mezőnyében a Zalaegerszegi TK és a Szegedi TE csapata összekerült, így biztosan lesz magyar továbbjutó a Negyeddöntőkbe. Az első mérkőzésen a Szegedi TE csapatának sikerült előnybe kerülni (5:3), azonban még semmi nem dőlt el. A Visszavágóra szombaton Szegeden kerül sor 14 órai kezdettel.

Szegedi TE - Zalaegerszegi TK, 2023.12.09. 14:00 

 

Az Investment Közutasok Kaposvári TK csapata hazai pályán fogadja az SKK Raindorf együttesét a visszavágón. Az első mérkőzésen a magyar csapat helytállt, de tapasztaltabb ellenfele örülhetett győzelemnek. 

A visszavágóra Kaposváron szombaton 13 órai kezdettel kerül sor.

Investment Közutasok Kaposvári TK - SKK Raindorf, 2023.12.09. 13:00 

 

Az FTC női csapata is hazai környezetben fogadja a KK Alimenta egyesület versenyzőit a visszavágón. Az odavágó nem sikerült jól az FTC csapatának, így szeretnének revansot venni a visszavágón.

Ferencvárosi TC - KK Alimenta, 2023.12.09. 13:00 

 

A visszavágó mérkőzéseken ismét pályára léphet a CS Electromures Romgaz csapatában Méhész Anita és Sáfrány Anita, a KK Mlaka együttesében Nemes Irén. Az SK FWT - Composites Neunkirchen egyesületet képviselve a szentgotthárdi Cserpnyák Martin, a KK Neumarkt együttes tagjaként, a már olasz színekben versenyző Kiss Tamás szeretné kiharcolni a továbbjutást csapatával. 

 

Sok sikert kívánunk minden magyar csapatnak és játékosnak a visszavágókhoz!