Eredményfeltöltő, Eredményközlő rendszer megújulása

2021. szeptember 15.

 

Tisztelt Sporttársak!

 

Elkészült a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség új Eredményfeltöltő, Eredményközlő rendszere.

A rendszer felhasználásához készült kézikönyv a hír mellékleteként vagy az alábbi link segítségével található meg:

http://tekesport.hu/sites/default/files/basic/felhasznaloi_kezikonyv_csa...

 

A Felhasználói Kézikönyv leírást biztosít  a csapatadminok részére az oldalak funkcióiról, felhasználásáról. A dokumentum tartalmaz youtube videó linkeket is, amelynek segítségével fejlesztőink igyekeztek szemléltetni az Eredményfeltöltés menetét, a könnyebb átállás érdekében.

 

Azon csapatok, akik a régi rendszerbe rendelkeztek azonosítóval és jelszóval, az új rendszert is az eddigi belépési adatokkal tudják használni! Az új csapatok felvételekor a rendszer kiküld egy automatikus e-mailt, amely tartalmazza a szükséges jelszót. Ez esetben e-mail címmel és a kapott jelszóval lehetséges a belépés.

 

Az oldalak linkjei hétvégére feltöltésre fognak kerülni a MATESZ weboldalára is, a megszokott helyre! (Addig a mellékelt dokumentumban, illetve az alábbiakban ismertetésre kerülnek a linkek, amelyen keresztül elérhető mindegyik oldal.) Tisztelettel kérjük csapatainkat, hogy a hétvége előtt igyekezzenek tanulmányozni, kipróbálni az új oldalakat. 

Az alábbi linkek segítségével érhetőek el a Nevezés, Eredményfeltöltés, Eredményközlő oldalai:

http://nevezes.csaka9.hu/

http://feltoltes.csaka9.hu/

http://eredmenykozlo.csaka9.hu/

 

Az előttünk álló 3. forduló eredményeinek feltöltéséhez már az ÚJ rendszert szükséges használni!

Felhívjuk csapataink figyelmét egy fontos változásra! Az új rendszerben egy adott mérkőzés teljes eredményét/jegyzőkönyvét minden esetben a HAZAI csapatnak kell feltöltenie. Ez azt jelenti, hogy a hazai csapat tölti fel a hazai és vendég csapat eredményeit is.

Az új rendszerbe a második forduló eredményeinek feltöltése folyamatban van a Szövetség által, hamarosan feltöltésre fog kerülni.

 

Az eredményközlő rendszerhez készült egy telefonos applikáció is, amely androidos telefonra a kézikönyvben található linkről letölthető. Az alkalmazás már elérhető a play áruházból, az apple storeból is várhatóan hamarosan elérhető lesz, azonban ennek elfogadása még folyamatban van.

 

Az új oldalak segítségével egy modernebb, könnyebben kezelhető, szerkeszthető rendszer készült el, amellyel a digitalizáció felé egy újabb lépést tett meg a Szövetség.

Bízunk benne, hogy a tanulmányozás után a leírások alapján mindenki tudja használni a rendszert! Amennyiben bármilyen probléma/hiba adódik kérjük jelezzék a fotitkar [at] tekesport.hu vagy a versenybizottsag [at] tekesport.hu e-mail címekre és igyekszünk segíteni, megoldani a problémát.

 

Az Eredményközlő felület listázza a forduló legeredményesebb játékosait hazai és vendég oldalon, valamint az adott osztályban szereplő csapatok játékosainak listáját is mutatja.

(A kezdőlapon észleltük, hogy első belépéskor a játékosok listázása hibásan jelenik meg, azonban másik csapatra kattintva már az adott csapat játékosait listázza ki a rendszer. Ezt jeleztük a fejlesztők felé, dolgoznak a javításán.)

 

Sportbaráti üdvözlettel,

 

Bátor Gábor

főtitkár 

Magyar Teke Szakági Szövetség