Felhívás - Versenynaptár módosítása

2020. augusztus 27.

Tisztelet Csapatok, Csapatvezetők!

Mint már sokan tudhatjátok a Nemzetközi Szövetség (WNBA-NBC) a héten hivatalosan is megerősítette a MATESZ felé, hogy törli a Nemzetközi Kupák versenyeit (EK, VK és NBC kupa).

Ennek következtében a MATESZ Versenybizottsága a 2020. november 07-re kiírt (COVID-19 vírus miatt a 2019/2020. szezonból halasztott) KELET-NYUGAT Felnőtt Női & Férfi Egyéni versenyeit áthelyezi 2020. október 03. szombati napra.

Kérjük a rendező egyesületeket, hogy 2020.09.01-ig jelezzék a MATESZ Versenybizottsága számára, hogy ezen a napon is tudják-e vállalni a verseny megrendezését!

A továbbiakban, ha a lengyelországi Világbajnokság is hivatalosan törlésre kerül a versenybizottság módosítani fogja a Versenynaptárát. Kérjük a csapatokat a versenybizottság ezen döntésének tiszteletben tartására!

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a jelenlegi helyzetet és szeretnénk a lehető leggyorsabban reagálni a kialakult helyzetekre.

Bízunk benne, hogy a versenyeinket, bajnoki mérkőzéseinket biztonságosan, nagyobb szigorítások nélkül, a higiéniai szabályok betartása mellett meg tudjuk majd rendezni!

Köszönettel,

a MATESZ Versenybizottsága