Felnőtt válogatott szakmai stáb

2021. november 17.

 

Sáfrány Anita és Kiss Zsolt lett a felnőtt válogatottak szövetségi edzője.

A Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség Elnöksége a 2021. évi Világbajnokságot követően, amelynek a lengyelországi Tarnowo Podgórne adott otthont, döntést hozott a felnőtt válogatottak szakmai stábjával kapcsolatban.

A döntés értelmében a felnőtt szövetségi kapitány mandátuma meghosszabításra került, segítőjeként pedig két szövetségi edzőt kért fel az Elnökség.

Csányi Béla szövetségi kapitány fogja a következő évben is irányítani a felnőtt női és férfi válogatottat, a szakmai stábban pedig segíteni fogja munkáját Sáfrány Anita, valamint Kiss Zsolt, mint szövetségi edzők. 

Sáfrány Anita, aki az idei Világbajnokságon delegációvezetőként, segítőként vett részt, örömmel fogadta el a felkérést. Anita a felnőtt női válogatott mellett fogja segíteni a szövetségi kapitány munkáját szövetségi edzőként.

Kiss Zsolt, aki a Répcelaki SE szuperligás csapat vezetője és edzője, ugyancsak nagy tisztelettel fogadta el Pintyőke Marcell Elnök Úr felkérését. Zsolt a felnőtt férfi válogatott mellett fog dolgozni szövetségi edzőként, Csányi Béla szövetségi kapitány mellett.

A Felnőtt Válogatott szakmai stábjának munkájához jó egészséget és sok sikert kívánunk!

 

MATESZ Iroda