Játékvezetői képzés, továbbképzés 2024.08.13.

2024. július 23.

 

Tisztelt Sporttársak!

 

A Magyar Teke Szakági Szövetség (továbbiakban: MATESZ) és a Budapesti Teke Szövetség (továbbiakban: BTSZ) játékvezetői képzést, továbbképzést hirdet. 

 

A képzés célja lehetőséget biztosítani a játékvezetői képesítés megszerzésére teke sportágban. Cél, hogy minden területen, egyesületnél legyen hivatalos játékvezető, a Nemzeti Csapatbajnokságok mérkőzéseinek játékvezetéséhez, egyéni bajnokságok és mérkőzések lebonyolításához. A képzés célja továbbá a képesítéssel rendelkező játékvezetők éves továbbképzése.

 

A képzés időpontja és helye: 2024.08.13. (kedd) 16:00, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (Magyar Sportok Háza), IV. emeleti nagytárgyaló.

A képzés menetrendje:

16:00 - Játékvezetői képzés, továbbképzés megnyitása 

16:15 - Előadás a magyar játékvezetői szabályokról (Előadó: Szarvas Balázs - BTSZ elnöke, játékvezető; Verbó Gyöngyi - játékvezető)

16:45 - Előadás a nemzetközi játékvezetői szabályokról összehasonlításban a magyar szabályokkal. (Előadó: Mayer Árpád, nemzetközi játékvezető)

17:15 - Játékvezetői képzés, továbbképzés összegzése, zárása

17:30 - Vizsga (azon személyek számára, akik eddig nem rendelkeztek játékvezetői képesítéssel.)

 

A sikeres vizsgát követően a vizsgázók számára játékvezetői igazolvány kerül kiállításra.

 

A képzésen, továbbképzésen a részvétel INGYENES, de előzetes REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. Jelentkezni a MATESZ Iroda munkatársainál lehetséges a következő e-mail címen: teke [at] tekesport.hu

Jelentkezési határidő: 2024.08.09. (péntek) 12:00

 

A képzésre és vizsgára az alábbi szabályzatokat szükséges tanulmányozni:

 Versenyszabályzat

 Játékvezetői Szabályzat

 Műszaki Szabályzat

 

A jelentkezők számára a képzést megelőzően vizsga kérdéssor fog kiküldésre kerülni.

 

Azon területek/egyesületek számára, ahol nincs vagy kevés a hivatalos játékvezető kiemelten ajánljuk a képzésre való jelentkezők delegálását. 

 

Sikeres felkészülést kívánunk!

 

MATESZ Iroda, BTSZ