Lezárult egy korszak az utánpótlás szövetségi kapitányi pozícióban

2021. november 04.

 

Lezárult egy korszak a magyar teke utánpótlás válogatottak életében.

Juhász Tibor, aki sok éven át vezette az utánpótlás válogatottakat a különböző világversenyekre és segítette Csányi Béla szövetségi kapitány munkáját is, elköszönt az utánpótlás szövetségi kapitányi pozíciótól.

A szakember számtalan dobogós helyezést ért el a magyar fiatalokkal munkássága során. Ott volt többek között az idei utánpótlás Világbajnokságon is, ahonnan a magyar delegáció öszesen 11 éremmel tért haza. Ott volt a 2019. évi Világbajnokságon Csehországban, ahol Jezsoviczki Anna aranyérmet szerzett. 2016-ban aranyéremhez segítette az U23-as női válogatottat is! 

Pintyőke Marcell a Magyar Teke Szakági Szövetség elnöke a 2021. évi Küldöttgyűlés alkalmával egy emlékplakett átadásával köszöntötte először Juhász Tibor sokéves munkásságát, majd a lengyelországi Tarnowo Podgórne városában megrendezésre kerülő Világbajnokságon köszönte meg újra a hosszú éveken át, kitartóan és eredményesen végzett tevékenységet.

 

Köszönjük Juhász Tibornak a magyar utánpótlás válogatottal végzett sokéves, eredményes munkáját! Gratulálunk az elért eredményekhez!

Jó egészséget és további sok-sok gurítást kívánunk!

Köszönünk Mindent!