Megújult a MATESZ weboldala

2020. október 15.

 

Tisztelt Sporttársak!

 

Elindult a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség megújult weboldala. Az új weboldal továbbra is a tekesport.hu cím alatt érhető el.

A régi weboldal továbbra is elérhető lesz, így ha olyan dokumentumra, információra lesz szükség, amely az új oldalra már nem került áttöltésre, könnyen megtalálható.

A régi weboldal a Szövetség menüpont alatt található Archívum résznél lesz elérhető hamarosan (archiv.tekesport.hu). Az oldal jelenleg áttöltés alatt áll, így tisztelettel kérünk egy kis türelmet a láthatóságával kapcsolatban.

Az eredményközlő rész a Versenyek menüpont alatt található Eredményközlő rész alatt fog üzemelni (archiv.tekesport.hu/nevezes/eredm). A nevezés felületre ugyancsak a Versenyek menüpont alatt található Nevezés almenüponton keresztül juthatnak el, ha a rendszer áttöltésre került (archiv.tekesport.hu/nevezes).

 

A megújult weboldal folyamatos frissítés alatt áll, a jelenleg még fennálló hibák hamarosan javításra, illetve a még hiányzó dokumentumok rövid időn belül áttöltésre kerülnek!

 

Nagy örömünkre szolgál az új weboldal létrejötte, bízunk benne, hogy a jövőben felgyorsítja a dokumentációt és az Önök számára is könnyen megtalálható lesz minden információ rajta.

 

Bátor Gábor

főtitkár 

Magyar Teke Szakági Szövetség