Megválasztásra kerültek az Utánpótlás szövetségi kapitányok

2021. december 21.

 

Tisztelt Sporttársak!

2021. november elején a Magyar Teke Szakági Szövetség által megtörtént a pályázati kiírás az Utánpótlás Női és Férfi szövetségi kapitányi pozícióra a 2025. évi Világbajnokság végéig.

A pályázatok beküldésének határidejét követően a  MATESZ Elnöksége meghallgatta a jelentkezőket, majd döntést hozott a szövetségi kapitányok személyére vonatkozóan. 

A döntést követően az Elnökség felkérte a pályázatok nyerteseit, akik elfogadták a pozíciót.

A Magyar Teke Utánpótlás Válogatottak szövetségi kapitányai 2021. január 01-től:

 

- Női Utánpótlás Válogatottak: Harcos Ágnes

Ágnes több, mint 20 éve részese a Rákoshegyi VSE egyesület fejlődésének először játékosként, majd a vezetésében is. Az egyesülettel jelenleg is két Szuperligás női csapattal szerepelnek a Magyar Nemzeti Csapatbajnokságban, valamint megjárták a Nemzetközi porondot is, ahol szintén szép sikereket értek el a klubbal. 2011 óta minden évben ott volt szurkolóként az utánpótlás és felnőtt Világbajnokságokon, így jobban megtudta ismerni a nemzetközi mezőnyt.

- Férfi Utánpótlás Válogatottak: Tróbert József

József a Thermalpark Szentgotthárdi VSE vezetője, edzője. Az elmúlt évek során számtalan szép hazai eredménnyel büszkélkedhet az egyesülettel utánpótlás szinten. Jelenleg is több játékosa szerepel a magyar férfi utánpótlás válogatottakban, akik az elmúlt években nagyon szép eredményeket értek el az utánpótlás Világbajnokságok alatt. Idén a Thermalpark Szentgotthárdi VSE egyesülettel is ki tudtak lépni a nemzetközi porondra és az NBC Kupában szerepelhettek.

 

Sok sikert kívánunk a munkához!