Országos Felnőtt Egyéni Bajnokság-információk

2020. november 04.

 

Tisztelt Sporttársak! 

 

Az előttünk álló hétvégén megrendezésre kerül a 2020. évi Országos Férfi, Női Egyéni Bajnokság Répcelakon, illetve Eger városában. (Pályabeosztások Felnőtt Egyéni Bajnokságok menüpont alatt érhetőek el.)

Szeretnénk néhány információra felhívni a figyelmet a 2020.10.16-i Elnökségi ülés határozataiból, a versenyhez kapcsolódóan:

- A verseny zártkörű eseményként kerül megrendezésre.

- A zártkörű országos bajnokságon a következő személyek tartózkodhatnak a játéktéren és a pályán: - játékban lévő játékosok, - játékosok mellett 1 fő szakmai segítség, - bírók, - rendezők, - egészségügyi szakember, - technikai személyzet, - MATESZ által megbízott személyek, - közvetítő stáb.

- Szájat és orrot eltakaró védőmaszk viselése kötelező a csarnokban tartózkodó személyeknek! Ez alól kivételt képeznek az éppen versenyző játékosok.

 

Tisztelettel kérjük egyesületeinket, hogy a verseny előtti regisztráció alkalmával szíveskedjenek leadni játékosainak, illetve a játékosok mellett helyet foglaló szakmai segítőinek NÉVSORÁT! Az egyéni induló versenyzőket is kérjük bejelentkezéskor leadni a szakmai segítséget biztosító személy nevét. A verseny során a beléptetésért felelős technikai személyzet a leadott lista alapján engedi be a versenyzőket és segítőiket.

Köszönjük az együttműködésüket előre is!

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy mind a Női, mind a Férfi verseny során közvetítés kerül kialakításra, annak érdekében, hogy a szurkolók a járványügyi helyzet következtében meghozott szabályok ellenére is követhessék kedvenceiket.

A közvetítések linkje a verseny előtt (legkésőbb péntek estig) feltöltésre kerül weboldalunkra, facebook oldalunkra! A linkekre kattintva figyelemmel kíserheti a verseny izgalmait.

Kövesse velünk a verseny történéseit! Hajrá Tekesport!

 

MATESZ Iroda