Országos Férfi Egyéni Bajnokság - Információk

2021. december 09.

 

Tiszelt Sporttársak!

Az Országos Férfi Egyéni Bajnoksággal kapcsolatban a versenyt rendező Ferencvárosi Torna Club Teke Szakosztálya kiadott egy tájékoztatást, amelyet az alábbiakban olvashatnak:

 

"Tisztelt Egyesületek,  Csapatvezetők,  Játékosok !

2021. december 18-19-én a Ferencvárosi Torna Club Teke Szakosztálya rendezi a 2021. évi Országos Férfi Egyéni Bajnokság Döntőjét. 

A verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében az alábbiakról tájékoztatok mindenkit. 

 

1. A verseny helyszínén nevezési díjat befizetni nem lehetséges (NAV és az FTC által kiadott szabályzók alapján) ! 

Ezért a nevezési díjakat kérjük szíveskedjenek az ERSTE Banknál vezetett FTC Teke Szakosztály 11600006-00000000-67250178 számú bankszámlájára átutalni, legkésőbb 2021. december 16-ig.

Az utalás közlemény rovatában szíveskedjenek feltüntetni: nevezési díj, számlázási név, cím, adószám. (A számlát pénzügyi teljesítést követően postán küldjük a közleményben megadott címre.)

A Döntőben azon versenyzők léphetnek pályára, akiknek nevezési díja a határidőig beérkezik a megadott számlaszámra !!! 

 

2. Mindenki előtt ismert járványhelyzet miatt a versenyen résztvevő játékosok, csapatvezetők, edzők előre leadott névsor alapján léphetnek be !  

A fenti névsort legkésőbb 2021. december 16-án 12.00 óráig kérjük megküldeni az ftcteke [at] gmail.com e-mail címre (a portákon a leadott névsor alapján történik majd a beléptetés) ! 

 

3. Jelen állás szerint, az előző pontba nem tartozó személyek, kisérők, szurkolók beléphetnek a sportközpont területére, amennyiben védettségi igazolvánnyal és arcképes igazolvánnyal igazolják belépési jogosultságukat. A létesítményben minden személy köteles egyéni védőmaszkot viselni a benntartózkodás teljes időtartama alatt !

 

4. A MATESZ és a Ferencvárosi TC által kiadott utasítások szerint a teke csarnokban a gurító játékos, valamint a mögötte lévő segítő kivételével mindenki köteles maszkot viselni !

A szabályok megszegői kizárhatók a verseny megtekintéséből ! 

 

Kérem segítő közreműködésüket ! 

Jó versenyzést kívánunk mindenkinek ! 

 

Tisztelettel: 

Mátraházi István 

FTC Teke Szakosztály

szakosztályvezető 

+36/20/320-9916"

 

Tisztelettel kérjük a rendező egyesület által megadott információk betartására játékosainkat, egyesületeket!

Sok sikert kívánunk az Országos Bajnokságon!

 

MATESZ Iroda