„Számítógép a mindennapi társ 15” pályázat

2022. október 04.

 

Tisztelt Sporttársak!

 

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani az alábbi pályázati lehetőséget:

Az Országos Informatikai Programiroda pályázatot hirdet „Számítógép a mindennapi társ 15” címmel.

 

A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére ASP, E-recept, E-napló kompatibilis asztali számítógépeket tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagok által, illetve segíteni a meglévő géppark fejlesztését akár 16GB memóriájú és akár SSD meghajtót (gyorsabb indítást és működést biztosítóeszközt) is tartalmazó, több monitort is kezelni képes számítógépekre.

 

A pályázók köre közé tartoznak a bármely NEM profitorientált szervezetek is (függetlenül tevékenységi körétől pl. sportegyesületek, alapítványok, stb.).

 

A megpályázható csomagok általános informatikai tartalma: Márkás, használt asztali számítógépek jogtiszta szoftverekkel. A pályázaton márkás, használt, felújított számítógépekből álló 1, 4, illetve 8 gépes szolgáltatáscsomagokra lehet jelentkezni. Egy pályázó, egy adatlapon belül legfeljebb 240 számítógépet tartalmazócsomag-állományt pályázhat meg. A bírálat során a nagyobb fejlesztések előnyt élveznek.

Minden csomag alkalmas az Internet-használaton túl a hagyományos irodai, oktatási és egyéb általános számítógépes feladatok elvégzésére (például szövegszerkesztés, táblázatkezelés).

A csomagokhoz kapcsolódik egy úgynevezett fizetendő "önrész". A pályázati számítógépes szolgáltatási csomagokért fizetendő bruttó összegek megtalálhatóak a felhívásban található táblázatokban.

 

A pályázat benyújtásának formája:  A pályázatra a pályázati e-adatlap hiánytalan kitöltésével (mely elérhető a www.oip.hu oldalról), és egy legfeljebb 2 oldal terjedelmű intézményi ismertetőt feltöltve lehet jelentkezni, melynek utolsó bekezdésében meg kell jelölni a számítógépek felhasználásának módját is. Továbbá a kitöltött és aláírt adatlapot egy példányban, postai úton is szükséges eljuttatni a beküldési címre (a bírálat e nélkül is lezajlik)

Benyújtási határidő: A pályázatok beadása 2022. október 3-tól 2022. november 7-ig folyamatos. A pályázat két (’A’ és ’B’) szakaszra osztott. Az ’A’ szakaszban a 2022. október 3. és 2022. október 20. csütörtök 24:00 óra között az elektronikus rendszerbe hiánytalanul bekerült pályázatok vesznek részt. A második, ’B’ szakasz bírálatán a 2022. október 21.(péntek) 00 óra és 2022. november 7. (hétfő) 24 óra között az elektronikus pályázati rendszerbe hiánytalanul feltöltött pályázatok vehetnek részt, továbbá az ’A’ szakasz alatt benyújtott, de ott sikertelenül szerepelt pályázatok ismételten részt vesznek a ’B’ szakasz bírálatán is.

 

NOTEBOOK, monitor és egyéb kiegészítők:

A korábbi pályázatok tapasztalata alapján az Országos Informatikai Programiroda – partnerein keresztül – segíti a beszerzését a számítógépes szolgáltatáscsomagokban nem szereplő bizonyos eszközöknek, szoftvereknek is, mint például NOTEBOOK, monitor. Ezek az eszközök nem támogatottak a pályázat által, azonban kedvező feltételekkel szerezhetőek be.

 

A pályázattal kapcsolatban további információk, részletes felhívás, csomagok tartalma az alábbi weboldalon, linken tekinthető meg:

https://oip.hu/

https://oip.hu/wp-content/uploads/2011/04/P%C3%A1ly%C3%A1zati-felh%C3%AD...

Telefonon az Országos Informatikai Programiroda információs vonalán kérhető tájékoztatás a pályázattal kapcsolatban: 06-1 / 633-38-28

 

MATESZ Iroda