Tájékoztatás eredményközlő fejlesztéséről

2022. december 01.

 

Tisztelt Sporttársak, Csapatvezetők!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a tavalyi évadban megújult Eredményközlő, nevezési rendszer egy újabb fejlesztési fázis végéhez ér.

A jelenlegi ütem alkalmával fejlesztésre kerültek többek között az Eredményközlő rendszeren belül a csapatok és játékosok statisztikái.
statisztikai részeket az Eredményközlő oldal fejlécében található pontokra kattintva, valamint a csapatok és játékosok nevére kattintva érhetik el a főoldalról, miután élesítésre kerül a rendszer.

A frissített rendszer élesítése várhatóan a mai nap folyamán fog megtörténni, fejlesztőink által.

Bízunk benne, hogy az eredményközlő zavartalanul fog működni és a statisztikák létrehozásával egy összetettebb eredményközlő rendszeren követhetik a Nemzeti Csapatbajnokságok eredményeit.

A fejlesztés másik oldala a nevezési rendszeren belül történik, amelyről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket részletesen.

A statisztikák által lehetőség nyílik minden egyesülethez és játékoshoz fotót rendelni, amely a Nevezési felületen keresztül lesz feltölthető. A képek feltöltésének menetéről küldeni fogunk bővebb tájékoztatást hamarosan. A tájékoztatásig szíves türelmüket kérjük. 

Amennyiben a frissítést követően bármilyen rendszerhiba jelentkezik azon leszünk, hogy a lehető leghamarabb megoldásra kerüljön.

Sportbaráti üdvözlettel,

--
Bátor Gábor
főtitkár
Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség
fotitkar [at] tekesport.hu
www.tekesport.hu