Végeredmények - Országos Serd. és Ifj., Szenior Egyéni Bajnokságok

2023. december 18.

 

Tisztelt Sporttársak!

 

Megrendezésre kerültek a 2023. évi Országos Serdülő és Ifjúsági, valamint Szenior Egyéni Bajnokságok, az év utolsó versenyeiként, 2023. december 16-17-én. 

Fantasztikus eredmények születtek, mind az öt helyszínen.

Az Ifjúsági Férfi mezőnyben Sziklási Tibor Levente bizonyult a legjobbnak 652 fás, új országos ifjúsági egyéni bajnoki csúccsal. Kimagasló eredmények születtek a dobogó többi fokán is, második helyen Borsos Bence végzett 647 fás fantasztikus eredménnyel, harmadik helyet Oswald Dániel szerezte meg 633 fával. Összetettben is ők végeztek a dobogón, míg a sprint versenyt Borsos Bence nyerte meg.

A Serdülő Fiúk mezőnyében Várvölgyi Milán magabiztosan nyerte meg az egyéni és összetett versenyszámot, míg a Sprint számban Sziklási Szabolcs Tibor bizonyult a legjobbnak.

Az Ifjúsági Női versenyen Hegedűs Tímea tarolt, megnyerte az egyéni és összetett versenyszámot is. A Sprint versenyen a pápai Rieger Dorka győzedelmeskedett. 

A Serdülő Leány kategóriában Fister Dorina végzett az élen egyéni és összetett számban is, a szintén pápai Müller Barbara pedig megnyerte a Sprint versenyszámot.

 

A Szenior mezőnyben  az Igazolt Férfiak között Kállai Zoltán, az Igazolt Nők között Gajdos Violetta bizonyult a legjobbnak. Az Amatőrök mezőnyében Schmidt János és Deli Edit lett az egyéni bajnok.

 

A részletes Végeredmények feltöltésre kerültek weboldalunkra, megtalálhatóak a Serd. és Ifj. Egyéni Bajnokságok és Szenior Egyéni Bajnokság menüpont alatt, illetve az alábbi linkekre kattintva.

 2023. évi Országos Ifjúsági Férfi Egyéni, Sprint és Összetett Bajnokság Végeredmény

 2023. évi Országos Serdülő Fiú Egyéni, Sprint és Összetett Bajnokság Végeredmény

 2023. évi Országos Ifjúsági Női Egyéni, Sprint és Összetett Bajnokság Végeredmény

 2023. évi Országos Serdülő Leány Egyéni, Sprint és Összetett Bajnokság Végeredmény

 

2023. évi Országos SZENIOR Igazolt Férfi Egyéni Bajnokság Végeredmény

 2023. évi Országos SZENIOR Amatőr Férfi Egyéni Bajnokság Végeredmény

 2023. évi Országos SZENIOR Amatőr és Igazolt Női Egyéni Bajnokság Végeredmény

 

Gratulálunk mindenkinek az elért eredményekhez!