Tájékoztatás hátralévő mérkőzések megrendezéséről

2021. május 17.

 

Tisztelt Sporttársak!

Figyelemmel kísérve a járványügyi helyzetet, valamint a beérkezett kérelmeket a MATESZ Elnöksége a következő határozatot hozta a 2020/2021. évi Nemzeti Csapatbajnokságok utolsó mérkőzéseinek megrendezésével kapcsolatban:

 

2021.05.22-től minden, a Nemzeti Csapatbajnokságokban szereplő csapat megnyithatja a tekecsarnok kapuit a Védettségi Igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt a hátralévő hazai mérkőzésén, amennyiben a következő feltételeket biztosítani tudja:

- Írásos üzemeltetői engedély arról, hogy a létesítményben tartózkodhatnak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek.

- Védettségi és a hozzá kapcsolódó igazolványt ellenőrző személy megnevezése írásban a mérkőzést megelőzően a Szövetség felé.

- Nyilatkozat, hogy a hazai csapat minden anyagi és erkölcsi felelősséget vállal, amennyiben bármilyen hatósági ellenőrzés következményeként elmarasztalás történik.

 

A nyitott mérkőzéseket a vendég szurkolók is látogathatják a vírusvédelmi és a Szövetség által leírt szabályok betartásával. A szabályok betartatásáért minden esetben a hazai csapat vállalja a felelősséget.

A szükséges nyilatkozatokat elegendő elektronikusan, a teke [at] tekesport.hu e-mail címre megküldeni a mérkőzést megelőzően.

 

Sok sikert kívánunk a hátralévő mérkőzésekre csapatainknak! Vigyázzunk egymásra!

 

MATESZ Iroda